Kurssien ilmoittautuminen löytyy välilehdeltä Taidekurssit.

KURSSILAINEN!

 

Ilmoittaudu kurssille sitovasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssivastaava varmistaa sähköpostitse kurssin toteutumisen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Huomautus yllä: helmikuun alussa alkavien kurssien ilmoittautuminen päättyy 10 pv ennen kurssin alkua. Kaikki opettajat kursseilla ovat ammattitaiteilijoita. Opiskelutunti Sunnuntaimaalareiden

kursseilla on 60 minuuttia. Opiskelun keskeyttää puolivälissä pidettävä yhteinen ”kaffepaussi”.

 

Ilmoittaudu:

Kurssivastaavalle (myös kurssin peruutus) sähköpostitse tai puhelimitse. Kurssisihteerille, jos kurssivastaavaa ei ole nimetty ohjelmassa. Maksa kurssimaksu pankkitilille FI51 5710 7040 0610 74 viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, näin varmistat oman paikkasi kurssilla. Helmikuun alussa alkavien kurssien maksut viimeistään 5 pv ennen kurssin alkua. Maksaessasi käytä ko. kurssin omaa viitenumeroa. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista on maksettava peruutusmaksu 30 €. Maksa peruutusmaksu yllä mainitulle pankkitilille käyttäen ko. kurssin viitenumeroa.

Ajankohtaiset kurssitiedot ja jäseneksi liittymiset:

https://www.turunsunnuntaimaalarit.net . Olemme myös Facebookissa.

TAIDEKURSSIT 2022 KEVÄ

Jos olet vasta aloittamassa harrastusta tai jo oma-aloitteinen taiteilija, niin kuvataiteilija-opettajamme ovat täällä juuri sinua varten. Saat kursseilla uusia ideoita ja opit uusia tekniikoita kuvien tekemiseen.

TIISTAIMAALAUS KEVÄÄLLÄ 2022 SKANSSIN   2. KERROKSEN VÄISTÖTILASSA

Tiistaimaalaus klo 12–15 ajalla 8.2.-17.5.2022

Yhteyshenkilönä on Raimo Lindfors, puh. 045 894 1819.

Sunnuntaimaalarit kokoontuvat tiistaisin taiteilemaan ilman opettajaa, voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja tällöin kurssitila on jäsenten käytössä ilman erillistä maksua.

TYÖVÄLINEIDEN SÄILYTYS KURSSIEN AIKANA

Voit jättää kurssien aikana tarvitsemasi työvälineet varastoon. Kurssien loputtua muista viedä kaikki omat tavarasi pois. Tämä on erityisen tärkeää kevätkauden 2022 lopussa, koska tila tyhjennetään ja koko toiminta siirretään Kivipainon uusiin tiloihin.