Turun Sunnuntaimaalarit

Tulevia tapahtumia

Suuri Maalaustapahtuma 10.7. Kuvataiteen päivänä

Voit osallistua Suureen Maalaustapahtumaan 10.7. maalaamalla tai piirtämällä joko yksin tai yhdessä toisten kanssa. Tekniikan voit valita itse. Päivä on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä ja nimetty Kuvataiteen päiväksi. Turun kaupunginkirjaston Kirjastopihalla voi kokeilla akvarellimaalausta klo 12-17 ohjaajien opastamana.

Vuosikokous sekä taideluento 22.3.2019

Yhdistyksen vuosikokous pidetään Barkerilla, Turun Sunnuntaimaalareiden työtiloissa Raunistulantie 25, 20300 Turku perjantaina 22.3.2019 klo 18.Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksen yhteydessä dosentti, TaT Mari Krappala pitää esitelmän aiheestaTeoksen tarina.Kuva Naeem Mohaiemen teoksesta Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Kevään taidekritiikki 10.4.2019

Tule mukaan kritiikkitilaisuuteen keskiviikkona 10.4.2019 klo 18, kuulemaan ja tuo omia töitäsi arvioitavaksi. Jäsenet voivat tuoda kritiikkiin 3 työtä/tekijä. Tilaisuudessa tekijä saa verratonta palautetta töistään ja se on myös kuulijoille opettavainen tapahtuma. Kriitikkona toimii kuvataiteen maisteri Toni Hautamäki. Osallistumismaksu on 5 €, niin kuuntelijoilta, kuin myös töitään tuovilta. Kritiikkiin tulevat työt ilmoitetaan Barkerilla olevaan listaan. …